НИК И KVERNELAND
ЗАЕДНО ЗА
ПО-ТЕХНОЛОГИЧНО
ЗЕМЕДЕЛИЕ

ВИЖТЕ КАКВО СПОДЕЛЯТ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ ЗА СВОЯ ОПИТ

ОЩЕ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Какво предимство дава Kverneland?

Производството на Kverneland съчетава традиционни методи за закаляване на стоманата с иновативни технологии. Благодарение на това инвентарите са по-леки и гъвкави, но с изключителна здравина и износоустойчивост. По-леките инвентари водят до икономия на гориво при обработките, без това да означава компромис с качеството на извършената обработка.


Как да бъда иновативен фермер?

Първата стъпка към иновативното фермерство е запознаването с новите технологии, техните предимства и проблемите, които решават. Припознавайки ги като начин да подобрят работата си, все повече земеделци започват поетапно да внедряват иновации в стопанствата си. Именно този новаторски подход към всеки процес издига иновативния фермер, който успоредно с развитието на земеделската си дейност променя остарели практики и ги заменя с нови, по-модерни и по-ефективни.

ИНТЕРЕСУВА ВИ ОЩЕ НЕЩО? ПОПИТАЙТЕ НИ:Ако искате да зададете въпрос, ще ни трябват Вашите имена и имейл, за да Ви върнем отговор. Съгласни ли сте да предоставите личните си данни на НИК Електроникс ООД за използване, описано в нашата Политика за защита и обработване на лични данни, за да зададете въпрос във формата по-долу и да получавате онлайн новини за марките НИК и Kverneland.