fbpx

NIK Academy

Какво постигнахме в NIK Academy от 2017г. до сега ?

video-image

icon

Какво е Nik Academy

NIK Academy e oбучителeн център, предлагащ решение на едно от големите предизвикателства пред земеделските производители днес – недостига на добре обучени кадри.

В нашия обучителен център имаме иновативни курсове, в които помагаме на хората да работят с най-новите технологии и оборудване в сферата на прецизното земеделие. Разполагаме с модерни зали за обучение и презентации, както и специални помещения с демонстрационно оборудване, където се провеждат теоретични и практически уроци, свързани със приложението на иновативни технологии и AI в земеделието.

И не само това! Нашата академия разполага и със земеделска техника, както и полета за практически тренинги. Тук можете да приложите всичко научено на практика!

От есента на 2017 година предлагаме обучения и на български, и на чуждестранни фермери. Учим ги как да използват технологиите, които предлагаме, като също така ги въвеждаме в света на прецизното земеделие чрез най-новите тенденции. Като завършек към всяко обучение споделяме и добрите практики за торене и грижа за посевите, които нашият екип е научил през годините.

Нашата дейност

Ние в NIK Academy организираме обучения по актуални теми, които отговарят на нуждите на служителите в земеделските производства. Целта ни е да им помогнем да повишат своята квалификация и да подобрят ефективността си на полето като оператори на съвременна земеделска техника.

Обученията, които предлагаме, продължават от един до три дни и се провеждат през цялата година. В резултат на тези обучения персоналът ще бъде по-добре подготвен за предстоящата земеделска кампания.

Какви обучения се предлагат в NIK Academy?

  • Специализирани обучения за Агромениджъри
  • Добри практики в торенето с AgroBalance
  • Обучение по прецизно земеделие с Trimble
  • Мониторинг, наблюдение и оптимизиране на работните процесите в стопанството с FARMTRACK.
  • Добри практики в поливното земеделие
  • Обучения за ефективно пръскане с Berthoud
  • Обучения за работа с Precision Planting
  • Обучение за работа с дронове XAG
  • Модерно стопанство с Techofarm

Към кого са насочени?

NIK Academy отваря широко своите врати, за всички земеделски производители и техните служители.
В обученията може да се включи всеки, който желае да повиши уменията си, да използва по-ефективно новите технологии и да извършва качествени обработки на полето.

Обученията служат за опресняване на знанията на механизаторите преди кампания, както и за повишаване на квалификацията на оперативните мениджъри в стопанството.

-->