Прецизното пръскане е резултат от работата на комплексно решение, което съчетава в себе си модерна техника, прецизни технологии и know-how.

Решения, които са в ДНК-то на НИК още от създаването ни!

Доверете се на НИК и изберете Вашето комплексно решение с изкуствен интелект от Berthoud и прецизност от Trimble !

ЗАЯВЕТЕ ИНТЕРЕС ЗА ОФЕРТА ПО ПРОЕКТ 4.1

ЗАПИТВАНЕ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ САМОХОДНА ПРЪСКАЧКА Berthoud за Вашето стопанство ?

Самоходната пръскачка Berthoud е създадена да отговори на изискванията за високоинтензивно земеделие на фермерите, осигурявайки ненадмината устойчивост на полето по време на работа и ефективност на пръскането.

Иновациите в пръскачката включват интелигентни системи за пръскане като:

  • Spraytronic – импулсна модулация и контрол на всяка дюза
  • Dualelec – бърз ел. контрол на пръскането
  • Хидравлично регулиране на колеята и просвета за по-малко щети по посевите при пръскане

Гарантирайте си постоянен размер на капките чрез иновативната система Spraytronic!

Иновативната система SPRAYTRONIC дава възможност за промяна на потока през дюзата със 70% и съответно на работната скорост, без промяна на работното налягане и размера на капките, които достигат до посевите.

От практическа гледна точка тази система позволява да се работи с един комплект дюзи при работно налягане от 3 бара при скорости от 8 км/ч до 18 км/ч. Това е важно за една самоходна пръскачка, която има работна скорост над 15 км/ч, но се налага по-бавно да окрайчи блока или да заобиколи далекопровод, като спазва нормата.

ЧЕТИРИ АВТОМАТИЗИРАНИ ДЕЙСТВИЯ НА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ В ПРЪСКАЧКИТЕ:

КАМЕРА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЛЕВЕЛИТЕ

ЗАСИЧАНЕ НА КУЛТУРА, РАЗЛИЧНА ОТ ОСНОВНАТА

ЗАПИС НА ЛОКАЦИЯТА

ТОЧКОВО ПРЪСКАНЕ

ПРЕЦИЗНО ПРЪСКАНЕ И СЕКЦИОНЕН КОНТРОЛ

Прецизността на работа се гарантира посредством Trimble дисплей и управление, които спомагат за работата в една и съща А-Б линия няколко пъти.

Секционният контрол и приложението на променлива норма на пръскане спрямо скоростта се гарантират посредством интеграцията на Trimble системата с Dualelec панела за управление на пръскането, като така постигате пълно автоматизация на процеса по пръскане.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛ НА ПРЪСКАНЕТО

FarmTrack е система, която се внедрява в над 90% от пръскачките Berthoud, предлагани на българския пазар и позволява след извършено пръскане цялата информация за обработката да се получава под формата на отчет директно на имейл или телефон.

Чрез различни методи може да се измери и обработената площ или заработката на водачите в стопанството. Извършвайки такъв тип мониторинг се постига оптимизиране на разходи, по-качествени обработки и по-правилна експлоатацията на машините. Така пръскачките и всички други машини в стопанството са на един клик разстояние, като освен мониторингът в реално време, вие си осигурявате и надлежно приготвен дневник на всички агротехнически мероприятия в стопанството.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЗАЯВЕТЕ ИНТЕРЕС ЗА ОФЕРТА ПО ПРОЕКТ 4.1

ЗАПИТВАНЕ

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни