fbpx

Надеждно и прецизно изсяване с Kverneland Optima HD-II e-drive

Доверете се на сеялка Kverneland и осигурете добър старт на Вашите посеви!

 Готови ли сте за пролетна сеитба?

  • e-drive – електрическо задвижване за изсяващия апарат
  • Сеитба с 10-12 км/ч при различните култури
  • Сеитба на царевица, слънчоглед и рапица

Високопроизводителни сеялки за моментите, когато времето за сеитба е малко!

Kverneland Optima RS с изсяващ апарат HD-II e-drive II ви дава възможност за максимална продуктивност и ефективност с до 18 редова конфигурация и работа до 12 км/ч. Така постигате изключително висока дневна производителност!

Електрическо задвижване e-drive
Пълен контрол и непрекъснато наблюдение на машината от кабината на трактора чрез ISOBUS!

Предимства на HD-II секцията:

  • Оптимален контрол на дълбочината дори и при екстремни условия, благодарение на голямото базово тегло на изсяващия апарат с възможността за създаване на допълнителен натиск (до 100kg) за всеки отделен изсяващ апарат с помощта на пружинна система  или хидравлични цилиндри на всяка секция.
  • Ефективно следване на контура на терена, благодарение на голямата странична система за контрол на дълбочината с помощта на  опорни колела (Ø410mm, ширина 120mm).
  • Прецизно полагане на семената от малкия колтър, оформящ чиста бразда.
  • Леко компактиране и покриване на семената се извършва от междинното притъпкващо колело (предлагано като опция и напаравено от тежка неръждаема стомана) и мултирегулиращото се V-образно притъпкващо колело – за осигуряване на максимално полево покълване.

Поискайте ценова оферта

Направете запитване

Предимства на е-drive

 

Системата за задвижване с минимални изисквания за поддръжка е свързана директно със “Seeding Heart” механизма посредством зъбен ремък в капсулиран прахозащитен корпус.

По този начин е реализирана изключително компактна конструкция с плавни характеристики на задвижването при ниска консумация на електроенергия.

И още:

  • Разстоянията на сеене се регулират безстъпково и може да се променят по време на работа.
  • Всеки от изсяващите апарати може да се изключи индивидуално.
  • Всички данни се въвеждат и прочитат на ISOBUS терминала
Високопроизводителни сеялки за моментите, когато времето за сеитба е малко!
Kverneland Optima RS с изсяващ апарат HD-II e-drive ви давам възможност за максимална продуктивност и ефективност с до 16 редова конфигурация и работа до 12 км/ч. Така постигане изключително висока дневна производителност!
default-video-image

icon

Производител

Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас