fbpx

Карбидни резервни части - по-здрави от всякога!

XHD карбидни резервни части за плуг

Новите XHD карбидни резервни части са Вашето перфектно оръжие срещу високо абразивни почви.

ИНТЕРЕСУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ ЦЕНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

По-силни от всякога!

Подсилените XHD резервни части за плугове на Kverneland са проектирани, така че да се справят дори с най-екстремните условия. Обработките в абразивни почви са трудни, което води до бързо износване и нужда от редовна подмяна на плужните тела. Така се увеличават, както разходите, така и времето, в което инвентарът е неизползваем.

Гамата карбидни резервни XHD части е идеалното решение, което идва като лъч светлина, при трудни и взискателни почвени условия.

image

Карбидни резервни части

XHD ОСТРИЕ НА ПРЕДПЛУЖНИКА

XHD ножът на предплужник е защитен, както с волфрамови плочки, така и с твърда облицовка от PTA (Plasma Transferred Arc).

XHD КАРБИДНИ НОЖОВЕ ПРЕДПЛУЖНИК

A133949530 – ляв

A133949430 – десен

 

image

XHD ЛЕМЕЖИ

XHD лемежите са защитени с 16 ъглови волфрамови плочи от премиум клас. Разположени по протежение на целия преден ръб на лемежа, плочите запазват формата и здравината си, за да осигурят максимална защита срещу твърди удари и абразивни почви.

XHD КАРБИДНИ ЧАСТИ, 16’ ЛЕМЕЖИ

KK089155R – ляв

KK089154R – десен

image

XHD ГЪРДИ

XHD гърдите са защитени с 11 ъглови керамични плочи с волфрам от премиум клас, които запазват формата и здравината си, за да осигурят максимална защита срещу тежки удари и абразивни почви

XHD КАБИДНИ ГЪРДИ

A133939530 – ляв

A133939430 – десен

image

XHD НОЖОВЕ

XHD ножовете при плуговете са защитени с 16 плочи от волфрамов карбид от премиум клас. Четири специално проектирани ъглови плочи са разположени по протежение на предния ръб, запазвайки формата и здравината си, за да осигурят максимална защита срещу тежки удари и абразивни почви

XHD НОЖОВЕ

KK089171R – ляв

KK089170R – десен

image

XHD КАРБИДЕН ПЪЛЗЕЦ КЪС

Тези XHD резервни части са защитени с 8 (къси, вътрешни) и 10 (дълги, вътрешни) волфрама, премиум клас, които запазват формата и здравината си, за да осигурят максимална защита срещу твърди и тежки удари, както и абразивни почви.

XHD КАРБИДЕН ПЪЛЗЕЦ КЪС

A1520015 – вляво

A1520014 – вдясно

image

XHD КАРБИДЕН ПЪЛЗЕЦ ДЪЛЪГ

Разделени на 5 (къси, вътрешни) и 7 (дълги, вътрешни), равномерно разположени колони, всички плочи са наклонени под ъгъл, за да осигурят максимална защита срещу високо абразивни условия.

XHD КАРБИДЕН ПЪЛЗЕЦ ДЪЛЪГ

A1520017 – вляво

A1520016 – вдясно

 

image

Какво прави карбидните работни органи специални?

Научете повече
ПОЛУЧЕТЕ СПЕЦИАЛНА ЦЕНА КАТО СЕ ОБАДИТЕ НА 0887 002 003
СПОДЕЛЕТЕ, ЧЕ СТЕ ВИДЕЛИ НОМЕРА В НАШИЯ УЕБСАЙТ И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни