fbpx

20 години НИК

През 2022 година технологичната компания за прецизно земеделие отбелязва своята 20-годишнина. Години, през които водейки прогреса на полето, НИК се утвърждава като лидер в автоматизацията и дигитализацията на процесите в земеделието в България и региона.

Зад тези 20 години на пазара, над 2500 клиенти и екип от 220 човека , стоят низ от събития, предизвикателства, успехи и споделени моменти. Част от тях може да видите в следващото видео:

20-годишната история на НИК

video-image

Още от историята ...

Отбелязването на 20 години НИК протече с редица инициативи през цялата година!

Част от тях е преминаването на най-дългия маркиран пешеходен туристически маршрут в България – Ком-Емине. За първи път в България компания преминава щафетно маршрута, а груповото преминаване на трасето, което е с дължина близо 600 км, е още едно доказателство за екипна работа и колективен дух.

Може да следите как протича прехода с интерактивната карта по-долу или на нашия официален Tik-Tok канал


Шеметно събитие на 25 октомври! Празник, който дълго ще остане в спомените на целия екип и гости. Вижте невероятната атмосфера по време на събитието

video-image

Посланиците на НИК

Успехът на НИК се дължи основно на енергията, новаторството и духа на целия екип. Хората, които работят в компанията, независимо дали от 2 месеца, от 2 или от 12 години, вярват силно в идеята за умно земеделие и работят неуморно и сплотено за тази кауза.

По повод 20тия рожден ден на компанията представяме 20 колеги от знакови позиции в групата компании, за да представят себе си, екипа си и НИК през тяхната призма.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЯХ >>>

image

Третата детска линейка е факт!

По повод 20-годишния юбилей на НИК земеделци, партньори на компанията и екип събраха сумата за неонатална линейка.
С подкрепата на Капачки за Бъдеще и капачкосъбирачи, третата детска линейка е факт и ще бъде дарена на болница в Русе. Там тя ще обслужва три области /Русе, Разград и Силистра/ и ще спасява между 100 и 150 бебета на година! ❤️

-->