fbpx

Периодът между есенната сеитба и следващите мероприятия на полето е подходящ за подновяване на стопанството с прецизни технологии, чрез които да се оптимизират последващите процеси и да се постигнат по-добри резултати.

Как да преминете към следващо ниво на прецизни обработки?

Точен сателитен сигнал

Високата точност на работа и широкият набор от сателитни сигнали, които GPS приемниците на Trimble предлагат са една от причините за подновяване на оборудването за прецизно земеделие в едно стопанство.

С навигационните контролери от последно поколение се постига:

  • високо ниво на прецизност при всички обработки
  • по-голямо сателитно покритие
  • минимализиране на пропуските и припокриванията
  • спестяване време и разходи за гориво

 

Ефективно управление на инвентара с ISOBUS технология

С ISOBUS-съвместимостта на дисплеите с марка Trimble, постигате ефективно управление на суровините, независимо от това с какъв инвентар работите.

С технологията достигате до пълна оптимизация на вложените ресурси и възможност за приложение на променлива норма с намаляване на разходи при дадена операция и влагане на продукт само там, където е необходимо.

Повече в следващото видео:

video-image

Широка съвместимост

Оборудването от последно поколение на Trimble е съвместим с широк набор от машини и инвентари независимо от тяхната марка или година на производство.

Това позволява стопанства от всякакъв размер да провеждат операциите си по-прецизно и да повишат производителността на работа.

С иновативната си конструкция, монтажът на оборудването е лесен, а трансферът от машина на машина – бърз и безпроблемен.

 

Улеснена работа с навигационните дисплеи

Работата с последните модели навигационни дисплей на Trimble, като GFX-750 и GFX-350 е улеснена максимално, благодарение на Android операционната система, с която се управляват.

Интуитивния интерфейс позволява лесно адаптиране към начина на работа, независимо от степента на квалификация на оператора.

Защо сега е ТОЧНИЯТ момент за подновяване с ТОЧНИЯ GPS применик?  • Изгодна инвестиция, която може да бъде използвана по преотстъпен данък

  • По-ниски разходи за поддръжка на оборудването, благодарение на най-новите технологии от Trimble

  • Висококачествено сервизно обслужване от екипа на НИК

Защо Георги Георгиев модернизира всички машини в своето стопанство с Trimbe?

video-image

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни