fbpx

Замисляли ли сте се, ако в сухи лета като сегашното Вие притежавате поливна система, с която да осигурите нужната вода на посевите?

Вижте какво споделят фермерите, използващи поливни системи в своите стопанства!

Колко бързо се изплаща инвестицията в поливна система Valley?

Андон Чемширов, с. Скалица

default-video-image

Пивотни системи Valley

Valley е глобален лидер в механизираното напояване, като разработва иновативни системи за ефективно напояване, които спестяват време, воден ресурс, разходи и предоставят достъп за дистанционен мониторинг и контрол на напоителните съоръжения по всяко време и от всяко устройство.

Вижте повече

Напишете ни от какво се интересувате и ние ще се свържем с Вас за повече информация и цена!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Цялостни услуги и продукти за внедряване на поливно земеделие

Проектиране

Специалистите на НИК могат да Ви съдействат във всеки етап от проектирането и пълното изпълнение на проекта. От предоставяне на информация при попълване на документите за водоползване, през проектиране на помпени станции, тръбна мрежа, дренажна система и поливна инсталация, до препоръки за рационално напояване, спрямо културите.

image

Системи за внасяне на тор и пречистване на вода

За да се подсигури правилното функциониране на напоителните системи, НИК може да предложи системи за филтриране при водовземане от открити водоизточници.

Компанията предлага и различни варианти за внасяне на течен тор при поливане с макари и пивотни системи.

image

Мотопомпи Euromachine

Повече от 35 години Euromachine доставя високопроизводителни водни помпи за земеделския и индустриалния сектор. Машините са иновативни, с висока добавена стойност и най-голяма възможност за персонализиране в сектора.

image

Генератори CGM

Генераторите CGM се предлагат с възможност за звукоизолиращ кожух и отдалечен контрол. Фермерите могат да избират между няколко различни модела с различни мощности, спрямо техните нужди за напояване.

image

Препоръки за напояване

Екипът на НИК може да предложи ексклузивна за България услуга по изготвяне на препоръки за напояване чрез комбинация от хардуерно и софтуерно решение и консултация с агроном от екипа на НИК Агро Сървис под формата на ежеседмичен план за поливане.

Kакво постигнахме само за 3 години в сферата на поливното земеделие ?

default-video-image

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни