Пивотни системи Valley

Valley е световен лидер в механизираното напояване, като разработва иновативни системи за ефективно напояване, които спестяват време, воден ресурс, разходи и предоставят достъп за дистанционен мониторинг и контрол на напоителните съоръжения по всяко време и от всяко устройство.

Възможност за преместване на конструкцията или използването на преместваеми съоръжения в зависимост от спецификите на полето.

ЗАЯВЕТЕ ИНТЕРЕС ЗА ОФЕРТА ПО ПРОЕКТ 4.1

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Тръбно-ролкови системи Casella

Casella е италиански производител с дългогодишна история в конструирането на машини и оборудване за напояване и внасяне на течна тор. Компанията разработва различни видове тръбно-ролкови системи, включително системи с прибиране с дизелов двигател или турбина, мотопомпи и други.

Доказано качество и традиции при производството на тръбно-ролкови системи от водещ италиански производител.

Проектиране и изпълнение на проекти

Специалистите на НИК могат да Ви съдействат във всеки етап от проектирането и пълното изпълнение на проекта. 

  • Препоръки за най–подходящата поливна система и дизайн на системата спрямо Вашите полета с цел постигане на максимален % поливна площ и ефективна работа спрямо културите, почвените и теренни особености. 
  • Проектиране на тръбна мрежа и инфраструктура, които отговарят на нуждите на Вашето поливно земеделие, за да постигате желаните резутати на полето!
  • Изграждане на проекта за поливно земеделие от екип, който е с опит от над 30 изпълнени проекта на територията на страната.

Мотопомпи Euromachine

Повече от 35 години Euromachine доставя високопроизводителни водни помпи за земеделския и индустриалния сектор. Машините са иновативни, с висока добавена стойност и най-голяма възможност за персонализиране в сектора.

Персонална мотопома, способнa да отговори на вашите реални изисквания за дебит и напор.

Системи за пречистване на вода

За да се подсигури правилното функциониране на напоителните системи, НИК може да предложи системи за филтриране при водовземане от открити водоизточници.

Генератори CGM

Генераторите CGM се предлагат с възможност за звукоизолиращ кожух и отдалечен контрол. Фермерите могат да избират между няколко различни модела с различни мощности, спрямо техните нужди за напояване.

Оптимален избор на генератор, способен да отговори на вашите реални изисквания за ел.захранване

Помпени станции

Иновативно и персонализирано решение, осигуряващо оптимални параметри и консумация на енергия за Вашите поливни системи.

Соларна енергия за агробизнеса

Повишете ефективността и устойчивостта на Вашето стопанство като изградите соларна система, която да захранва поливното земеделие, Вашите административните и производствените сгради.

Надеждно решение от Valley!

Напишете ни от какво се интересувате и ние ще се свържем с Вас за повече информация и цена!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Метео станции Pessl

Данните от метеостанциите и сензорите Pessl са достъпни в уеб портал, през който земеделските стопани могат да наблюдават измененията в климата в реално време и да се възползват от различните агрметеорологични прогнози, за да планират напояването.

Препоръки за напояване

Екипът на НИК може да предложи иновативна за България услуга по изготвяне на препоръки за напояване чрез комбинация от хардуерно и софтуерно решение и консултация с агроном под формата на ежеседмичен план за поливане, което включва:

  • Лабораторни анализи за определяне на водно-физичните свойства на почвата
  • Дистанционно наблюдение и управление на поливния режим 
  • Консултация с агроном

Какво включват препоръките за торене?

Изтеглете кратко описание, като попълните формата по-долу:


Мониторинг на посевите чрез GeoSCAN

В платформата за сателитно наблюдение на полето GeoSCAN земеделците могат да проследят разликите във вегетацята на посевите преди и след извършване на поливането, като също така наблюдават времето и почвените анализи от тяхното поле.

Повече информация и изготвяне на оферта за кандидатстване по проект към мярка 4.1

Събрахме специално за Вас кратък лист на решенията и услугите за поливно земеделие, с които можем да Ви бъдем полезни, ако решите да стартирате с поливането сега или да обновите текущите ви поливни съоръжения!

За повече информация може да се свържете с нашите Търговски представители или да попълните формата по-долу и ние ще се свържем с вас!

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни