fbpx

Инициативно Кандидатстване

НИК е българска група от компании, оперираща на няколко международни пазара и водеща технологичния прогрес в земеделието вече 20 години.
Новаторството и експертността превръщат НИК в двигател на прогреса към по-устойчиво земеделие и главно действащо лице в полето на иновациите.
Признание за приноса на компанията в развитието на сектор Селско стопанство е присъдената ни награда за Компания на годината в престижната класация на Forbes България, както и отличието да бъдем най-добър работодател в сектор Земеделие за 2020 г., 2021 г. и 2022 г.

Имате интерес в областта на земеделието и иновациите са в кръвта Ви, но не откривате позицията, която да отговаря на Вашите умения?

Ако отговорът е „да“, можете да ни изпратите Вашето CV и мотивационно писмо тук и ние ще се свържем с Вас, ако имаме подходяща възможност.

 

Ако тази възможност представлява интерес за Вас, моля, изпратете автобиография, с посочен телефон за връзка. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат  използвани единствено за целите на настоящия подбор.

-->