fbpx
Flowers

Станете част от НИК

Вижте отворените позиции

Най-ценният ресурс

Ние вярваме, че квалификацията и възможностите на нашия екип са едни от най-силните ни страни.

image

За да може да отговорим на изискванията на бързо развиващите се технологии, ние подобряваме своите технически познания чрез редовни обучения във Франция, Германия и САЩ.
Именно така държим нашия екип в крак с новите технологии и продължаваме да бъдем иноваторите в земеделието в България.
Тъй като за нас хората са най-ценният ресурс, ние обръщаме внимание на различни отговорни каузи и благотворителни инициативи, като през последните няколко години екипът ни е подкрепил „Приятели, Помагайте“ , „Българин“ , „Holiday Heroes“ , „Капачки за бъдеще“, и много други.

Развитие на кадрите

За нас в НИК задържането и развитието на кадрите е от изключителна важност и именно заради това сме създали редица програми за повишаване на квалификацията, компетенциите и уменията на нашите служители, като в същото време им даваме възможност да се развиват в нашата структура чрез смяна на позиции и отдели в компаниите от групата.
Постоянният стремеж към развитие, общата визия и работата в екип са горивото, което ни позволява да печелим и постигаме изключителни резултати. Ценно признание за това е, че три поредни години грабваме приза на журито в престижния конкурс CareerShowAwards за Работодател на годината в сектор Земеделие сред над 450 кандидатури.

image

Нашите ценности

Иновативност

Иновативност

Доверие

Доверие

Любознателност

Любознателност

Екипът

Да си част от екипа на НИК е призвание, което всеки ден е нужно да доказваш и утвърждаваш, когато си изправен пред предизвикателството да накараш машината да работи за теб по най- добрия начин на полето, което води до осезаема икономия и реална оптимизация на процеса и повишава добавената стойност в целия процес на нашите клиенти!

Ранко Михайлов

Търговец

Развиването на маркетинг в земеделския сектор за мен бе предизвикателство, но с течение на времето се превърна в удоволствие благодарение на екипът на НИК - млад, амбициозен и нахъсан, който ме кара всеки ден да идвам с усмивка на работа.

Рената Косева

Мениджър Маркетинг Комуникация

НИК е място, където всеки ден можеш да срещнеш хора, които надскачат възможностите си. Ученето е естествения път на всеки в компанията, като част от нашето ДНК е любознателността. Най-удовлетворяващо в моята работа е когато виждам как служителите стават все по-добри и все по-успешни.

Христина Захариева

Мениджър Обучение и развитие

Как се развиваме

През изминалата година нашият екип се разви изключително успешно и имахме няколко повода за гордост:

Стажантски програми

Лятната ни стажантска програма има за цел да открива сред студентите таланти с висок потенциал и да развива техните знания и умения. Програмата дава възможност на младежите да приложат на практика придобитите знания в учебните заведения и да се учат от доказали се професионалисти в различни области. В НИК се стремим да подпомогнем на младите таланти в преодоляването на предизвикателствата по време на прехода от обучение към реална бизнес среда.

Разгледай текущите ни стажантски програми в раздела с „Отворени позиции„.

Ако си устремен, на „ти“ с технологиите и жаден за нови знания, то не се колебай да ни изпратиш своето CV и кратко мотивационно писмо на hr@nik.bg и да станеш стажант в нашия технически отдел!

 

image
-->