Flowers

Станете част от НИК

Вижте отворените позиции

Най-ценният ресурс

Ние вярваме, че квалификацията и възможностите на нашият екип са едни от най-силните ни страни.

image

За да може да отговорим на изискванията на бързо развиващите се технологии, ние подобряваме своите технически познания чрез редовни обучения във Франция, Германия и САЩ.
Именно така държим нашия екип в крак с новите технологии и продължаваме да бъдем иноваторите в земеделието в България.
Тъй като за нас хората са най-ценният ресурс, ние обръщаме внимание на различни отговорни каузи и благотворителни инициативи, като през последните няколко години екипът ни е подкрепил „Приятели, Помагайте“ , „Българин“ , „Holiday Heroes“ , „Капачки за бъдеще“, и много други.

Развитие на кадрите

За нас в НИК задържането и развитието на кадри е от изключителна важност и именно заради сме създали редица програми за повишаване на квалификацията, компетенциите и умения на нашите служители, като в същото време им даваме възможност да се в структурата на компанията чрез смяна на позиции и отдели в компаниите от групата.

image

Нашите ценности

icon

Иновативност

icon

Доверие

icon

Позитивизъм

icon

Честност

icon

Отговорност към хората

icon

Споделяне на занаята

icon

Постигане на реезултати

Екипа

Да си част от екипа на НИК е призвание, което всеки ден е нужно да доказваш и утвърждаваш, когато си изправен пред предизвикателството да накараш машината да работи за теб по най- добрия начин на полето, което води до осезаема икономия и реална оптимизация на процеса и повишава добавената стойност в целия процес на нашите клиенти!

Ранко Михайлов

Търговец

Развиването на маркетинг в земеделския сектор за мен бе предизвикателство, но с течение на времето се превърна в удоволствие благодарение на екипът на НИК - млад, амбициозен и нахъсан, който ме кара всеки ден да идвам с усмивка на работа.

Рената Косева

Мениджър Маркетинг Комуникация

Част съм от семейството на НИК вече близо 4 години и смея да твърдя, че времето тук минава неусетно. Стартирах като стажант на непълно време докато учех висшето си образование, а към настоящия момент вече съм на позиция Специалист, ЧР. Удоволствие е да се развиваш в екип от толкова добри хора и професионалисти, на които можеш да разчиташ!

Нона Попова

Специалист Човешки Ресурси

Как се развиваме

През изминалата година нашият екип се разви изключително успешно и имахме няколко повода за гордост:

Стажантски програми

Младите са бъдещето! Именно заради това ние сме отворени към млади ентусиасти от университетите, които да станат част от нашата компания стартирайки със стажантска програма.

Ако си устремен, на „ти“ с технологиите и жаден за нови знания, то не се колебай да ни изпратиш своето CV и кратко мотивационно писмо на hr@nik.bg и да станеш стажант в нашия технически отдел!

image