Поливни системи за увеличаване на добивите

Поливни системи за увеличаване на добивите

С пивотната система Valley спестяваме вода и увеличаваме добивите, но как да напояваме и ъглите на тези полета или площи около съществуващите сгради и дървета? Системите Valley® Precision® и VFlex ™, Benders и DropSpan ™ могат да решат тези предизвикателства, като напояват тези ъгли и допълнителни площи. Чрез комбиниране на тези решения една система може да се персонализира спрямо конкретно поливно поле за максимална покриваемост.

Най – голямото предимство – когато превърнете площи, които вече притежавате в поливни площи, ще имате възможност да отглеждате повече култури и увеличите годишния си приход! Проучванията показват, че производители увеличат печалбата с най-малко 150 долара/декар царевица, само с превръщане на съществуващите декари в поливни.

image

Valley Precision Corner®

Патентована от Valley, доказана технология за напояване ъглите на полето, независимо от културата. Превръща неполивните ъгли в зелени площи.

img

Технически данни

Опции за диаметър на тръбите 6 5/8 "
Опции за дължина на ъглово рамо 80.1 м – 86.1 м
Опции за размер на гумите 11.2-24.5, 11-24, 11.2-38, 14.9-24, 16.9-24, 18.4-26, 18.4R26
Връзка между рамена Ябълковидна
Oпции за профил на системата Нисък и стандартен
Патентован превключвател За равномерно прилагане на химизация и фертигация
Опция Патентован пакет Water Utilization за максимална равномерност на поливната норма

Valley® VFlex™ Corner

Вземете максимума от своите декари с дълготрайното и надеждно ъглово решение VFlex ™, устойчиво в труден терен и в лоши климатични условия, за прецизно напояване. 

Системата VFlex предлага повече функции и повече опции от всяка друга ъглова система на пазара днес. Тя може да бъде персонализирана, за да отговаря на изискванията на Вашето поле и Вашия метод на отглеждане.

img

Технически данни

Опции за диаметър на центрър 6 5/8 ", 8 5/8", 10 "
Максимална дължина на системата 840 м
Опции за диаметър на тръбите на рамената 6 ", 6 5/8", 8 5/8 ", 10"
Опции за дължина на рамена 34.5м – 67.5
Опции за дължина на конзола: 2.7м - 30м
Опции за преместване 2-колесна E-Z количка, 4-колесна E-Z количка, Количка тип „Шейна“
Опции на бустерната помпа 2 к.с., 5 к.с., 7,5 к.с.
Опции за размер на гумите 11.2-24, 11-22.5 Recap, 14,9-24, 16.9-24, 11.2-38, 18.4-26, Firestone Champion Hydro ND
Опции за профил на системата нисък, стандартен, висок и свръх висок

Valley® Bender30™ and Bender160™

Извлечете максимума от поливните системи.

Дървета и сгради могат да са препятствия за напояването, като площите около тях остават непродуктивни. Valley® разбира това предизвикателство и затова предлага продуктовата линия Bender към пивотните системи. Valley Benders могат лесно и евтино да се добавят към съществуващите или нови пивотни системи, за да превърнете неизползваните декари в продуктивни и увеличите добивите и рентабилността Ви.

Технологията Valley Bender може да бъде инсталирана на всяка кула между рамената от пивота или множество Benders могат да бъдат добавени към един пивот с цел огъване на отделно рамо около дадено препятствие.

Единствено от Valley се предлагат като опция допълнителни анкерни части, които се поставят на кулите, около които става огъването, защото само Valley Bender могат да се използват на по – дълги системи, както и на неравен терен.

Чрез ексклузивен speed-up таймер, който се настройва да повишава скоростта на пивота до 100%, може да се компенсира повишеното подаване на вода, докато работи само външната част на пивота.

Опции за два варианта на Bender, за да отговарят на Вашите нужди: Bender30 ™ и Bender160 ™.

img

Предимства

Bender 30™
Bender 30™
  • Огъване на до 30° в двете посоки
  • Използва максимално съществуващите структурни компоненти и позволява лесно преоборудване на съществуваща пивотна система
  • Опции за диаметър на рамена: 6 „, 6 5/8“, 8 5/8 „, 10“
  • Опция: PolySpan® рамена с полиетиленово покритие за употреба с корозивна вода
  • Огъване автоматично
Bender 160™
Bender 160™
  • Огъване на до 160° в двете посоки
  • Използва персонализирани структурни компоненти
  • Опции за диаметър на рамена: 6 „, 6 5/8“
  • Може да извършва огъване при движение напред и назад на пивота
  • Вграден краен пистолет и допълнителни контролери за режим на огъване

DropSpan ™

Отделящо се рамо е опция за пивотни и линейни системи за отделяне на рамена за да се напоява зад препятствия в края на полето.

Подобно на Valley® Benders, технологията DropSpan ™ може да увеличи напояваните декари, без закупуване на допълнителни площи. С DropSpan можете да отделите външни рамена, така че останалата част от системата може да напоява декари зад прегради в краищата на полето и отново да прикачите тези рамена, когато системата се върне в тази позиция. 

Можете лесно да отделите рамена от останалата част на системата за по-малко от 15 минути от един човек без инструменти, като спечелите допълнителни площи за напояване за малко време! Две бариери са инсталирани от местния дилър на Valley от двете страни на района, който искате да напоите. Когато централната въртяща или линейна линия достигне първата бариера, машината спира, така че можете да разкачите кулите с DropSpan. След като спадовете са „изпуснати“, останалата част от централното въртене или линейно продължава да напоява вашето поле. Когато машината стигне до втората бариера, тя автоматично се обръща, докато не се запълни със спряната част на централното въртене или линейна, която след това ще продължи възобновяването по нормален начин, след като кулите с DropSpan бъдат поставени отново.

img

Технически данни

Опции за диаметър на тръбите: 6 5/8 "
Опции за дължина на рамена Всички налични дължини
Дължина на системата Няма максимално ограничение, различно от стандартните ограничения
Опции за гуми налични са всички опции
Опции за профил Стандартен
Система с лебедка за отделяне и прикачане на рамената
Електрически конектор за връзка на кабел между рамена, без да е необходимо повторно окабеляване
Опция втори краен пистолет
Valley
Valley

От момента на своето основаване през 1946 година американската компания Valmont Industries Inc, основател на Valley Irrigation, разработва нови идеи и ги реализира в продукти, които посрещат и дори надграждат все по-нарастващите нужди на своите клиенти.
Valley Irrigation е световен лидер в сферата на проектирането и производството на високоефективно напоително оборудване за селскостопанския сектор, което осигурява повишаване на производителността и едновременно разумно използване на дефицитния воден ресурс.

Като основател на отрасъла за производство на механизирани напоителни системи, Valley Irrigation непрекъснато се стреми към усъвършенстване и разработване на иновационни решения. Компанията предлага цялостна поддръжка на продуктите с марка Valley благодарение на развитата си дилърска мрежа в цял свят.

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни