fbpx

Защо да изберем дискова косачка Kverneland за предно навесване?

Дисковите косачки на Kverneland са проектирани, така че да отговарят на всички нужди на земеделските стопани, благодарение на плавното преминаване на откоса, което води до намаляване на консумацията на мощност. Kverneland винаги е една стъпка напред в производителността при рязане и способността за следване на контурите на терена.

 

Предимства:

 

  • Изключителна способност за следене на терена;
  • Работна ширина от 2,81 до 3,16 м;
  • Опция BreakBack;
  • Уникална и патентована активно задвижвана система за откоса;
  • Лесна и интуитивна настройка на работната ширина;
  • Олекотена конструкция, която гарантира ниска консумация на енергия.
  • В.О.М.: от 540 до 1000 оборота в минута;
  • Перфектно адаптиране към контурите на терена.
img

Дискови косачки Kverneland 2828 F - 2832 F за предно навесване

Дискови косачки с кондиционер за преден навес с гладка конструкция в съчетание с адаптивен дизайн.

 

Предимства:

 

Косачките се предлагат в работна ширина от 2.81 м до 3.16 м. Опция BreakBack. Косачките са с лесна и бърза промяна на ширината на откоса и В.О.М. от 540 до 1000 оборота в минута.

img

Технически данни

Работна ширина Брой работни дискове Тегло Минимална мощност за агрегатиране
2828 F 2.81 м 7 670 кг 26/35 kW/к.с
2832 F 3.16 м 8 710 кг 29/40 kW/к.с

Дискова косачка Kverneland 2832 FS за предно навесване

Kverneland 2832 FS е първата дискова косачка за предно навесване и с активно задвижване на откоса. Тя е предназначена както за тесен, така и за широк захват, като разполага с три различни ширини на откоса (1.00 м, 1.15 м и 1.30 м), като предлага работа в работна ширина до 2.20 м. Благодарение на всичко това тази косачка е перфектното решение, тъй като предлага гъвкавостта, която повечето земеделски стопани търсят. Промяната на работната ширина на косачката се прави лесно и интуитивно, като отнема секунди – без нужда от допълнителни инструменти.

 

Предимства:

 

Косачките са с уникална и патентована активно задвижвана система за откоса. Те разполагат с 3 различни ширини на откоса (1.00, 1.15 и 1.30 м). Това, което ги прави толкова предпочитани е лесната и интуитивна настройка на работната ширина, както и олекотената конструкция, която гарантира ниска консумация на енергия. Скоростна кутия на 750/1000 rpm.

img

Технически данни

Работна ширина Тегло Минимална мощност за агрегатиране
2832 FS 3.16 м 855 кг 33/45 kW/к.с
video-image

Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас


-->