fbpx

Valley 8120 за малки полета

Поливна система тип пивот Valley 8120 за малки полета предлага рентабилно решение за напояване за полета до 240 декара. Специално проектиран за производствено селско стопанство, това издръжливо съоръжение е изработено със същото качество като модел 8120, с по-малък диаметър на тръбата. Контролен панел модел Classic е наличен за базови операции на 8120.

img

Спецификации за модел 8120 за малки полета

  • Опции за диаметър на тръбата от 127 мм  (5”)
  • Препоръчителна максимална дължина 300 м (985’’)
  • Разстояние между изходите за разпръсквачи 0,76 м  (30”)
  • Дължина на рамената от 37,6-66,3 м (123,4-217,7’)
  • Опция за еднофазно електрозахранване
img

Вижте повече за технологиите, с които работят решенията на Valley

Valley
Valley

От момента на своето основаване през 1946 година американската компания Valmont Industries Inc, основател на Valley Irrigation, разработва нови идеи и ги реализира в продукти, които посрещат и дори надграждат все по-нарастващите нужди на своите клиенти.
Valley Irrigation е световен лидер в сферата на проектирането и производството на високоефективно напоително оборудване за селскостопанския сектор, което осигурява повишаване на производителността и едновременно разумно използване на дефицитния воден ресурс.

Като основател на отрасъла за производство на механизирани напоителни системи, Valley Irrigation непрекъснато се стреми към усъвършенстване и разработване на иновационни решения. Компанията предлага цялостна поддръжка на продуктите с марка Valley благодарение на развитата си дилърска мрежа в цял свят.

Свържете се с нас

    -->