Flowers

Kverneland CLC pro Cut

Максималната теглителна мощност при дължина 3,00m е 240hp.

Cut версията се предлага с пълната гама валяци.

CLC pro Cut

CLC pro Cut за големи количества растителни остатъци, напр. царевица, слънчоглед, рапица, захарна тръстика и др. Предлага се във версии 3m – 3.5m с твърда рама.

 

Cut вариантът на модела CLC pro предлага2 работни ширини с твърди рами 3,0 – 3,50m.

 

Конструкцията на рамата е същата като на модела “Classic”, като дълбочината отзад се определя от валяка, като опция – подравняващи органи пред валяка. Предлага се и друго оборудване от CLC pro, напр. брана Combidisc или двойна група дискове за интензивно инкорпориране.

 

Максималната теглителна мощност при дължина 3,00m е 240hp.

img

Cut версията се предлага с пълната гама валяци.

Предният режещ диск може да се регулира хидравлично от кабината по всяко време. Това означава, че натискът върху дисковете също се определя от оператора чрез хидравликата на трактора.

Работната дълбочина често е около 5 cm, за да може да се реже органичните остатъци, ако е необходимо. Всеки диск е независимо защитен с 4 гумени тампона.
Лагерите не се нуждаят от поддръжка.

image

Лагерите

не се нуждаят от поддръжка.

Предимства

Зона 1 – рязане
Зона 1 – рязане

CLC pro Cut, оборудван с един ред предни режещи дискове, е идеалната машина за работа с голямо количество растителни остатъци, напр. слънчоглед, царевица и др….

Зона 2 – култивиране
Зона 2 – култивиране

След предните режещи дискове има 2 реда работни органи с голямо разстояние между тях (прибл. 400mm) за справяне с растителните остатъци. Може да се използва  по-широк накрайник – Quantum 345mm. Работните органи могат да бъдат с Knock-On накрайник за добро инкорпориране на стърнищата.

Зона 3 – подравняване
Зона 3 – подравняване

Задното оборудване на CLC pro Cut намалява необходимия повдигащ капацитет. Машината може да бъде оборудвана с различни подравняващи валяци. Инвентарът е достатъчно компактен и може да се използва с по-леки трактори. Може да се използва и друго оборудване, напр. Combi-disc или двойни дискове.

Зона 4 – консолидиране
Зона 4 – консолидиране

Изключително активните валяци осигуряват добро уплътняване и близък контакт между почвата и растителните остатъци.

Технически данни

CLC pro Cut 300 CLC pro Cut 350
Брой работни органи 7 9
Брой режещи дискове 10 12
Работна/транспортна ширина (m) 3.00/3.00 3.50/3.50
Мин. / макс. к.с. 100/240 135/270
Тегло: болтова защита, подравняващи работни органи, Actiring 1807 kg 2055 kg
video-image

Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни