fbpx
Flowers

Макари Casella – прибиране с интегрирана мотопомпа

Диаметър на маркуча от 110 до 180 мм

Дистанционно управление на хидравликата

Дължина на маркуча от 350 до 780 м

Защитно спиране на подаването на вода

Контролен панел

Носещо рамо с възможност за изваждане

Прибиране с мото помпа

Описание на продукта

Тръбно – ролковите дъждовални системи Casella с прибиране с интегрирана мотопомпа са компактно решение, за да постигнете най- доброто от посевите и полето.

Макарите Casella са сезонно преместваеми и могат директно да се захранят с вода от съществуващ водоизточник. Производителят Casella, в сътрудничество с НИК, има  възможност да предоставя необходимото оборудване в кратък срок за производство и доставка, позвлявайки на земеделските производители да реагират бързо при нужда от поливно съоръжение за текущия поливен сезон.

img

Предимства

Двигател и помпи
Двигател и помпи

Макарите от този вид могат да бъдат с двигатели FPT-Iveco, Volvo Penta и John Deere (с мощност от 80 до 238 к.с.) и многостепенни помпи (Rovatti, Caprari и Sidermeccanica) в ависимост от нуждите на фермера.

Диаметър и дължина на маркуча
Диаметър и дължина на маркуча

На разположение са различни конфигурации на тръбно-ролковите дъждовални системи Casella с диаметър на маркуча от 110 до 180 мм и дължина на маркуча от 350 до 780 м.

Лебедка
Лебедка

Макарите с прибиране с мотопомпа разполагат с носещо рамо с възможност за изваждане, позволяващо позициониране на напълно сглобената смукателна линия от позиция за работа до позиция за транспортиране. Има възможност за електрическо повдигане и хидравлично завъртане на машината за улеснение при работа.

Защитно спиране на подаване на вода към входа
Защитно спиране на подаване на вода към входа

Налично е и устройство за спиране на водата на входа на машината при рестартиране на помпата или спиране на помпената станция при условия на свръхналягане.

Дистанционно управление на хидравликата
Дистанционно управление на хидравликата

Всички хидравлични движения могат да се регулират с дистанционно управление, улесняващо операциите по позициониране на машината.

Управление на макарите Casella

Контролен панел

Макарите Casella от този модел са оборудвани с:

  • електронен панел за пълен контрол на двигателя;
  • панел за контрол на дъждовалната система;
  • електронен панел за регулиране на налягането при прибиране на
    количка с разпръсквача.
img

Свържете се с нас

    -->