fbpx

Какво е Valley Scheduling ?

Valley Scheduling е усъвършенстван софтуер за управление, който предоставя лесни за разбиране препоръки за напояване, базирани на реални научни данни за вашия тип почва, култура, етап на развитие и автоматично актуализирани метеорологични условия.

 

Подобрявате употребата на вода, спестявате пари и увеличавате производителността с доказана технология, приложена върху 20 милиона декара по целия свят.

Вода на точното място в точното време

Лесен за използване

Достъп до интуитивното табло за управление от вашия смартфон, таблет или компютър.

Спестява време

Елиминирайте неизвестните или сложните изчисления, които трябва да направите сами и намалете времето на полето за ръчно събиране на информация.

Увеличаване на потенциала и рентабилността на посевите

Използвате по-малко ресурси, като поливате и торите в правилните количества, на точното място и в точното време

Подобряване на състоянието на културите и намаляване на болестите

Наблюдавате потенциалния стрес на културите поради прекомерно или недостатъчно напояване и увеличавате добива и качеството на реколтата.

img

Опции за персонализиране

Моделиране

Препоръки, разработени от собствен алгоритъм с над десетилетие доказани резултати от полето с истински земеделци. Без сензори за влажност в почвата.

Измерване

Оторизиран дилър или агроном свързва вашите сензори завлажност на почвата и метеорологична станция към софтуера, след което следи резултатите, предоставяйки най-точните налични данни и прогнози за изчисляване на графика за напояване.

img

Предимства

Въвежда се информация за стопанството, полеви данни и характеристики.

Най-добрият в индустрията софтуер събира данни и ви показва от колко вода се нуждаят вашите култури.

Интерфейс по ваш избор – обикновени изгледи тип карта или изглед тип списък.

Използвайте лесни за разбиране препоръки, когато избирате програма за интелигентно
напояване.

Aqua Trac

Valley Aqua Trac ви дава възможност за дистанционно наблюдение и измерване на влажността на почвата на полето, така че да можете да управлявате ефикасно и ефективно своите напоителни операции.
Удобният за потребителя интерфейс дава възможност да наблюдавате и контролирате всички Ваши устройства Valley за мониторинг на влажността на почвата, практически навсякъде по света.

• Лесен за употреба интерфейс
• Състоянието на влагата на почвата с един поглед
• Конфигурируеми от потребителя аларми
• Интегрира се с Valley Scheduling и Valley 365 – налични в App Store и Google Play

img
Valley
Valley

От момента на своето основаване през 1946 година американската компания Valmont Industries Inc, основател на Valley Irrigation, разработва нови идеи и ги реализира в продукти, които посрещат и дори надграждат все по-нарастващите нужди на своите клиенти.
Valley Irrigation е световен лидер в сферата на проектирането и производството на високоефективно напоително оборудване за селскостопанския сектор, което осигурява повишаване на производителността и едновременно разумно използване на дефицитния воден ресурс.

Като основател на отрасъла за производство на механизирани напоителни системи, Valley Irrigation непрекъснато се стреми към усъвършенстване и разработване на иновационни решения. Компанията предлага цялостна поддръжка на продуктите с марка Valley благодарение на развитата си дилърска мрежа в цял свят.

Свържете се с нас

    -->