fbpx

Описание на продукта

Преместваемите пивотни системи Valley предлагат друга възможност за напояване на земеделски площи и са с дължина до 457 метра (1500 фута). Налични за модел 8120 и модел 8120 за малки полета, те ви позволяват да напоявате повече полета с едно съоръжение. Всеки пивот може да бъде преместен от едно поле на друго за по-малко от час. Преместваемият редуктор на Valley включва всички характеристики и предимства на патентования редуктор Valley.

img

Предимства

E-Z Tow™ 4 - Колесна подвижна система
E-Z Tow™ 4 - Колесна подвижна система

Подходяща за широка гама от размери на
полето
• Стандартна с фиксирани колела
• Опционални пивотни колела, които се въртят
лесно за преместване във всяка една посока

E-Z Tow 2 - Колесна подвижна система
E-Z Tow 2 - Колесна подвижна система

• Идеални за полета с частичен кръг или
многопосочно преместване
• Позволява до пет рамена
• Оборудвана стандартно с теглич с език

Преместване с релси
Преместване с релси

Опция с ниска цена, подходяща за по-рядко
преместване
• Проектиран за преместваеми съоръжения с
всякакъв размер

Малки полета

Еднораменни конструкции с мотор
Този пивот с едно рамо е идеален за напояване на малки полета до 24 декара където достъпът до електроенергия е ограничен. Налични са всички комплекти разпръсквачи за ефективно използване на вода с ниско налягане, за да се гарантира значителна икономия на енергия,труд и вода.

Вижте повече за технологиите, с които работят решенията на Valley

Valley
Valley

От момента на своето основаване през 1946 година американската компания Valmont Industries Inc, основател на Valley Irrigation, разработва нови идеи и ги реализира в продукти, които посрещат и дори надграждат все по-нарастващите нужди на своите клиенти.
Valley Irrigation е световен лидер в сферата на проектирането и производството на високоефективно напоително оборудване за селскостопанския сектор, което осигурява повишаване на производителността и едновременно разумно използване на дефицитния воден ресурс.

Като основател на отрасъла за производство на механизирани напоителни системи, Valley Irrigation непрекъснато се стреми към усъвършенстване и разработване на иновационни решения. Компанията предлага цялостна поддръжка на продуктите с марка Valley благодарение на развитата си дилърска мрежа в цял свят.

Свържете се с нас

    -->