fbpx

Защо да изберем прикачна дискова косачка Kverneland?

Дисковите косачки на Kverneland са проектирани, така че да отговарят на всички нужди на земеделските стопани, благодарение на плавното преминаване на откоса, което води до намаляване на консумацията на мощност. Kverneland винаги е една стъпка напред в производителността при рязане и способността за следване на контурите на терена.

 

Предимства:

 

  • Работна ширина: 3.16 м и 3.92 м;
  • Изключителното адаптиране към терена осигурява равномерен натиск при неравномерни условия;
  • Лесно агрегатиране към всеки трактор;
  • Невероятна способност за следене на терена;
  • Kverneland cutterbar с кръгли дискове.
img

Прикачна дискова косачка Kverneland 4132 L - 4140 L

Kverneland представя изцяло новата си серия прикачни дискови косачки с изключителна способност за адаптиране и копиране на терена и странична адаптация. Изцяло новите дискови косачки Kverneland 4132 L и 4140 L са не само лесни за работа, но и много икономични. Косачките от тази серия имат нисък разход на гориво и могат да бъдат агрегатирани към трактор от по-нисък мощностен клас.

 

Предимства:

 

Благодарение на изключителната способност на косачките да се адаптират и да копират терена, тези машини имат забележителната способност да осигуряват равномерно косене при неравномерни условия. Освен това тази опция предпазва косачката от непредвидени препятствия по време на работа. Косачките Kverneland 4132 L и 4140 L имат странична адаптация, която позволява движение нагоре и надолу при работен ъгъл от 8,5 ° към всяка страна или общо 17 °. Предлагат се в работна ширина от 3.16 до 3.92 м.

 

img

Технически данни

Работна ширина Тегло Минимална мощност за агрегатиране
4132 L 3.16 м 1220 кг 48/65 kW/к.с
4140 L 3.92 м 1340 кг 63/85 kW/к.с
default-video-image

Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас

    -->