fbpx
Flowers

Прикачна пръскачка Kverneland iXtrack T3

Водещ европейски производител

Основен резервоар 2 600 л или 3 200 л

Прецизна работа на полето

Щанги от 18 м до 30 м.

Защо да изберем прикачната пръскачка iXtrack T3 от Kverneland?

Направена от фермери за фермери

Пръскачката Kverneland iXtrack T3 е част от Т серията на марката. Пръскачките от тази серия са прецизини, лесни за работа и ефективни. Дизайнът е проектиран така, че да бъде компактен с интегрирано високo ниво на електроника и да бъдат лесни за работа.

  • Автоматичното управление на височината на щангите до целта за пръскане, което позволява да се изпозва в пълния си капацитет потенциала на препарата.
  • Изключването на секциите чрез GPS управление спестява препръскване и недопръскване.
  • Постоянната циркулация на разтвор в щангата осигурява непрекъснато подаване на работно налягане до всички работни секции.
  • Възможността за монтаж на сиситема, която управлява гумите на пръскачката, като че да се движи в следата на треактора прави машината изключително гъвкава.
img

Предимства

Стабилност
Стабилност

На този модел пръскачка Kverneland могат да се монтират щанги с размер от 18 до 40 метра, като от 18 до 24 метр а могат да бъдат и алуминиеви. Компактното сгъване над специялно разработен резервоар помага за ниския център на тежестта на цялата машина. Тясната централна греда гарантира лесно завиване в края на реда, по-високи работни скорости и безопасност при транспорт и маневри.

Щанги
Щанги

Хидравлично управляема тази пръскачка Kverneland е оборудвана с паралелограм, на който е монтирана щангата. Тази комбинация осигурява оптимална стабилност и баланс, като елиминира вертикалните колебания и намалява отклоненията от зададената височина на щангата. 100% ISOBUS съвместимост като стандартно оборудване. Управление на пръскането – позиционирането на резервоарите, маркучите и клапаните е оптимизирано за да бъдат намалени остатъчните количества препарат в пръскачката.

Лесна за работа
Лесна за работа

Пръскачката Kverneland iXtrack T3 е ISOBUS съвместима, което я прави изключително лесна за работа, тъй като може да се управлява от терминал
Tellus или Trimble дисплей за навигация

Технически данни

Резервоари 2600 и 3200 литра
Щанги HSA 21-24м (Алуминиеви, сгъваеми на 2-части)/ HSS 18-24м (Стоманени, сгъваеми на 2-части)/ HSS 27-30м (Стоманени, сгъваеми на 3-части)
Теглич Ниско монтиран, или високо монтиран теглич
Колея Механично регулируема, 1.50 – 2.25м
Помпи Варианти за бутално мембранни, 200 – 400 – 520 л/мин.
НивомерРегулация Trimble, IsoMatch Grip, IsoMatch Tellus GO, IsoMatch Tellus PRO
Система за управление на функциите за пръскане iXclean Comfort/ iXclean Pro
video-image

Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас


-->