fbpx

ROC RT 1000 – Сеносъбирач, който ще промени начина на работа във Вашата ферма!

ROC RT 1000 притежава революционната за сеносъбирачите система. Основната разлика е в системата за събиране: ROC RT 1000 прибира културата и я слага върху конвейерна лента, като така се повишава нейното качество!

RT 1000 позволява събирането на крехки култури, като люцерна,  през деня и предотвратява  нежелана работа през нощта.

 

img

Основните предимства на сеносъбирачите ROC са:

  • По-малко накъсване и по-високо качество

Поради изсушаването, причинено от слънцето, меките стъбла на люцерната стават изключително крехки. Ако събирате реколтата с традиционни роторни сеносъбирачи и особено при липса на роса, малките стъбла са по-предразположени на накъсване. Това причинява загуба на важни хранителни стойности. При системата на ROC културата се вдига и слага вниматено върху конвейерната лента, за да се транспортира и депозира внимателно. Откосът съдържа по-малко количество пръст и камъчета, което позволява да се постигне несравнимо качество.

 

img
  • По-малко загуби

При наличие на следи от колела или вдлъбнатини в почвата традиционните сеносъбирачи са склонни да оставят част от реколтата на повърхността, докато при ROC RT 1000 всичко се вдига на лента.

img
  • По-малко влияние върху растежа на посева

При нормални условия до 2 или 3 дни след прибиране на реколтата, някои култури, като люцерната например започват своя свеж растеж, съставени от малки стъбла и листа. Роторните сеносъбирачи са склонни да пречупят малките стъбла, причинявайки забавяне на растежа, следователно и на прибирането на реколтата, което в края на сезона означава закъснение с няколко седмици.

img

Технически данни

Работна ширина 10 метра
Събиране на откоса Изцяло в ляво, изцяло в дясно, 2\3 в ляво, 2\3 в дясно
Тегло 4708 кг
Транспортна ширина 3 метра
Минимална мощност на трактора 90 к.с.

Постигнете най-добрата производителност като намалите работното време и съответно потреблението на сеносъбирачите

ROC
ROC

Компанията ROC е семеен бизнес, основан през 1996г., която произвежда професионална селскостопанска техника за сушене на фураж, за биомаса и биогаз, както и за големи стопанства специализирани в производство на сено, силаж и слама. Всички процеси от планиране и проектиране до производство, се извършват изцяло в компанията, като по този начин всеки детайл се проследява от близо. Машините са изработени от най-добрите материали на пазара, целящи да гарантират не само високо качество, но и голяма издръжливост. 

ROC се развива значително  през последните години, благодарение на качеството и надеждността, която предлага, като в момента техниката за сушене на фураж е една от най-разпространените в Европа и присъства в 38 страни. Семейната компания следва мотото: “Не сме доволни от изграждането на просто добър продукт, ние искаме да създадем най-добрия!”

Свържете се с нас

    -->