fbpx

Сеносъбирачи с един ротор с голям капацитет

Kverneland 9542 и 9546 са високопроизводителни сеносъбирачи със система за задвижване, създадени да издържат дълго време. Триточковият хедсток позволява на сеносъбирачите да следват трактора около остри завои. Стандартните свободно движещи се колела предлагат перфектно проследяване на земната повърхност и намаляване на  отпадъците при откоса. От кабината на трактора бързо можете да настроите височината на загребването в съответствие с дължината на стърнището или променливите почвени условия.

img
image

Предимства

Работна ширина от 4.20 до 4.60 метра
Работна ширина от 4.20 до 4.60 метра
Демпфери на колелата за безпроблемна работа
Демпфери на колелата за безпроблемна работа
HydroLift хидравлично регулиране на височината
HydroLift хидравлично регулиране на височината
Свободно движещи се колела за перфектно проследяване на земната повърхност
Свободно движещи се колела за перфектно проследяване на земната повърхност

Изключителна Производителност и Точност

Правилната настройка и персонализиране на сеносъбирача към конкретните условия, пред които сте изправени днес, е нещото което доставя допълнително качество към фуража. Настройването височината на ротора, регулирането ширината на откоса и фината настройка (ProLine) се извършва лесно и интуитивно при всички сеносъбирачи Kverneland, отнемайки напрежението от ежедневната нужда за оптимизация на работата ви.

img

Надеждни и солидни решения

Сеносъбирачите Kverneland ProLine притежават уникална система за задвижване. Напълно затвореният им дизайн осигурява пълно и постоянно смазване и елиминира нуждата от поддръжка за цялата система. Сеносъбирачите Kverneland са насочени към улесняване на работата при тежки и взискателни операции

img

Технически данни

Модел Работна ширина Държачи на палците Тегло
9542 4.20м 12 640кг
9546 4.60м 13 695кг
Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас

    -->