fbpx

Какво Ви дава Kverneland Optima HD-II ?

Kverneland Optima RS с изсяващ апарат HD-II e-drive II ви дава възможност за максимална продуктивност и ефективност с до 18 редова конфигурация и работа до 12 км/ч. Така постигате изключително висока дневна производителност!

Optima HD-II Row може да бъде комбиниран с всички модели рами на Kverneland. Той може да се използва безопасно въпреки наличието на растителни отпадъци.

img

Предимства

Оптимален контрол на дълбочината дори и при екстремни условия, благодарение на голямото базово тегло на изсяващия апарат с възможността за създаване на допълнителен натиск (до 100kg) за всеки отделен изсяващ апарат с помощта на пружинна система.

Оптимален контрол на дълбочината дори и при екстремни условия, благодарение на голямото базово тегло на изсяващия апарат с възможността за създаване на допълнителен натиск (до 100kg) за всеки отделен изсяващ апарат с помощта на пружинна система или хидравлични цилиндри на всяка секция.

Ефективно следване на контура на терена, благодарение на голямата странична система за контрол на дълбочината с помощта на опорни колела (Ø410mm, ширина 120mm).

Прецизно полагане на семената от малкия колтър, оформящ чиста бразда.

Леко компактиране и покриване на семената се извършва от междинното притъпкващо колело (предлагано като опция: тежка неръждаема стомана) и мултирегулиращото се V-притъпкващо колело – за осигуряване на максимално полево покълване.

Производител

Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас
Моля приемете условията и политиката за лични данни