Какво предлага Kverneland Optima PH?

 

Със своята паралелна хидравлично сгъваща се рама, Optima PH 6m е идеалната машина за контрактори. Според нуждите на фермерите, рамата може да бъде оборудвана с 8 реда за царевица, 12 реда за комбинирано използване за захарно цвекло, царевица, слънчоглед или соя, или с максимум 16 реда за тясно засяване на царевица и рапица.

Тази рама с електронно или механично задвижване, може да задоволи всички нужди на фермерите.

img

Какво още?

Хидравлично сгъващата се рама с телескопични части Optima PH 9m е най-голямата навесна рама от серията Optima. Електрически задвижваните 12 реда на разстояние 75cm един от друг са монтирани на рама от 3 части с 4 телескопични елемента. Това е оптималното решение за земеделци, които се нуждаят от компактна машина с идеална видимост от кабината на трактора. 

img

Предимства

Стабилен паралелограм

Всички шарнирни точки на паралелограма са с необслужваеми замонолитени втулки

Всички притъпкващи колела са с необслужваеми сачмени лагери

Отлети колтъри със система за бързо освобождаване от колтърния корпус

Модулни изсяващи апарати: Основният елемент остава винаги един и същ, а оборудването може да се променя според индивидуалните предпочитания.

Лесна смяна на различни колтъри и притъпкващи колела в зависимост от вида на семената и почвените условия.

Патентован “Seeding Heart” без уплътнения

ISOBUS Intelligence

Технически данни

Работна ширина (m) 6 6 6
Брой редове 8 12 16
Ширина на реда (cm) 70/75/80 45/50 35.5
HD-II ред x x x
Стандартен ред x x x
Тандемен ред x x x
e-drive II / GEOSEED x x x
Механично задвижване x x x
Навесно устройство за тор x x x
DF1 / DF2 / FlexCart x x x
Апликатор на микрогранули x по заявка
Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас