fbpx

Какво предлага Kverneland Optima с твърда рама?

Optima е универсалната редова сеялка за царевица, слънчоглед, бакла, негранулирани и гранулирани семена на цвекло, дребен боб, соя, грах и много други видове семена. Сеялка, отличаваща се с широка гама приложения, предлага по-голям капацитет, благодарение на увеличените работни ширини.

Сеялката Optima се предлага на 3,0 м и 4,5 м с ширина на реда от 30 см нагоре до 80см в зависимост от вида на реда и оборудването.

img

Какво още?

Всички твърди рами на Optima може да бъдат оборудвани с механично или електрическо задвижване, като се предлагат също така системи за нормална сеитба, Tandem и HD-II секции. Optima може да се комбинира с предлаганото като опция внасяне на тор, преден бункер или устройство за внасяне на микрогранули.

img

Предимства

Стабилен паралелограм

Всички шарнирни точки на паралелограма са с необслужваеми втулки

Всички притъпкващи колела са с необслужваеми лагери

Отлети колтъри със система за бързо освобождаване от колтърния корпус

Модулни изсяващи апарати: Основният елемент остава винаги един и същ, а оборудването може да се променя според индивидуалните предпочитания.

Лесна смяна на различни колтъри и притъпкващи колела в зависимост от вида на семената и почвените условия.

Патентован “Seeding Heart” без уплътнения

ISOBUS Intelligence

Технически данни

Работна ширина 3 4.5
Брой редове 4 - 8 6 - 10
HD-II ред x x
Стандартен ред x x
Тандемен ред x x
e-drive II / GEOSEED x x
Механично задвижване x x
Устройство за торене x x
DF1/DF2 x x
Апликатор на микрогранули x x
Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас

    -->