fbpx

Какво предлага Kverneland Optima TFmaxi?

Optima Tfmaxi на Kverneland предлага идеалната технология за прецизна сеитба. Optima TFmaxi – голямата прикачна версия на доказалата своите качества прецизна сеялка за редови култури Optima е подходяща за съвременните големи мащаби на работа.

С работна ширина 12m и капацитет на бункера за тор 4000 литра, Optima TFmaxi се отличава с уникална производителност. До 1000 дка на ден –съкращавайки разходите за трактора и оператора.

img

Какво още?

Optima TFmaxi се отличава едновременно с високопроизводителна технология и максимално лесно използване. Благодарение на ясната и логична конфигурация на машината, базирана на интелигентна технология от високо ниво, потребителят използва машината максимално лесно – от настройките и зареждането до транспорта и работата на полето.

img

Предимства

Сеитба на царевица с работна ширина 12m и 16 реда

Утвърдена технология за полагане на семена в комбинация с иновативна технология на рамата

Напълно интегрирано торене

Напълно ISOBUS-съвместима.

Транспорт със скорост до 50 km/h

Лесна експлоатация

Технически данни

Работна / Транспортна ширина 12.00м (75см) / < 3.00м
Транспортна дължина / височина /скорост 9.80m / 3.48m/ 50km/h (макс. транспортен товар 2 т)
Междуредие 70cм, 75cм, 80см
Работни и транспортни колела 6 x 12.5/80 и 2 x 560/60
Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас

    -->