fbpx

Торачка Kverneland TL GEOSPREAD iDC

Благодарение на патентованата система за разпръскване CentreFlow, торачките TL GEOSPREAD iDC гарантират равномерно разпространение дори при работа под наклон, гладко ускорение на тора и триъгълна крива на пръскане. При системата CentreFlow торът се ускорява в цилиндър, чиято цел е да го предпази от натрошаване на гранулите, когато достигне до лопатките. Отворът на цилиндъра се регулира в зависимост от спецификата на тора и желаната работна ширина.

 

 

img

iDC - Интелигентен контрол на диска

Торачката Exacta TL GEOSPREAD IDC разполага с вградено хидравлично задвижване, като по този начин хидравличната система не се натоварва. Моделът предлага независима скорост на левия и десния диск, благодарение на което се постига по-добър модел на разпространение и по-равномерно разпределение на полето.

 

Предимствата:

  • Автоматично регулиране на скоростта на диска по време на VRA и MULTIRATE
  • Подобреното разпространение на границите
  • По-равно разпределение на торовете на полето
img

Kverneland TL GEOSPREAD® iDC

Правилната скорост на диска на точното място

image

360 градуса преглед

Тегловната система на Kvernerland

Kverneland TL Geospread iDC има четири тегловни клетки до 5 тона и референтен сензор, който коригира автоматично показанията при наклон или шокови ситуации. Системата следи потока на тора и дозира автоматично в случай на изменение при реалния поток на тор от окачвания.

image

Торене с променлива норма с Kverneland Multirate

Системата Kverneland GEOSPREAD може индивидуално да контролира участъци от 1 метър. Това позволява на актуатора да спре точно секция по секция , отстрани, докато стигне до последната външна секция. С Multirate може да отчита стойността до 8 клетки, когато изчислява нормата на приложение.

image

Какво споделят клиентите за Kverneland TL GEOSPREAD iDC ?

video-image

Предимства

Моделът е напълно ISOBUS съвместим
Моделът е напълно ISOBUS съвместим

Получвате ISOBUS връзка с всички терминали за управление – Kverneland Tellus и Tellus Pro, Trimble или Muller

AutosetApp
AutosetApp

С приложението  AutosetApp Вие избирате размера на гранулите и разпределението им във Вашият тор, а торачката се калибрира сама!

 

Приложение на VRA
Приложение на VRA

Торачката поддържа променлива норма ляво/дясно, което дава възможност за по-прецизно торене, като се прилагат две норми едновременно. Това води до икономии на тор и оптимално ниво на торене на културата.

Секционен контрол
Секционен контрол

Автоматичен контрол на секции при работа с ISOBUS терминал с ширина на секцията до 1 метър.

Технически данни

Вместимост от 1875 до 3900 литра
Работна ширина 15-54 метра
Тегло на инвентара от 695кг. до 785кг.
Покривало Да
Управление ISOBUS
Контрол на секциите Автоматично спиране на секции през 1 метър
Система за окрайчване Exactline
Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

Свържете се с нас

    -->