fbpx

Покриват по-голяма площ за повече добиви

Системите за линейно напояване са чудесен избор за ефективно напояване и могат да бъдат правилния избор за вашата площ. Те гарантират висока възвръщаемост на инвестицията спрямо други системи за напояване, включително повишено покритие и гъвкавост.

img
  • Увеличете максимално поливните площи – Обикновено напоявате 92-98% от квадратно или правоъгълно поле.
  • Повишаване на рентабилността – Помага за намаляване на разходите за труд до 50% в сравнение с повърхностно капково напояване, тръбно – ролкови машини или други ръчно премстваеми системи за напояване.
  • Спестяване на вода – Прилагане на точно количество вода,когато и където е необходимо.
  • Други приложения – Линейното напояване е повече от едно обикновено напояване. Може да се използва и като помощно средство за по бързо покълване, предотвратяване на изнасянето на хранителни вещества и за прилагане на растителна защита.
  • Качество Valley – Всяка линейна система Valley се предлага стандартно с патентования редуктор на Valley. Редукторите Valley предлагат надеждност, издръжливост и качество, които очаквате от лидера в индустрията.
img

Valley Universal
Той ви дава възможност за автоматично превключване от линейно към кръгово напояване.

Valley Двуколесна система
Предлага се със захранване от канал или захранваща тръба.
Идеален вариант за малки полета.

Valley Четириколесна система

Предлага се със захранване от канал или захранваща тръба.
Идеален вариант за малки полета.

img

Вижте повече за технологиите, с които работят решенията на Valley

Valley
Valley

От момента на своето основаване през 1946 година американската компания Valmont Industries Inc, основател на Valley Irrigation, разработва нови идеи и ги реализира в продукти, които посрещат и дори надграждат все по-нарастващите нужди на своите клиенти.
Valley Irrigation е световен лидер в сферата на проектирането и производството на високоефективно напоително оборудване за селскостопанския сектор, което осигурява повишаване на производителността и едновременно разумно използване на дефицитния воден ресурс.

Като основател на отрасъла за производство на механизирани напоителни системи, Valley Irrigation непрекъснато се стреми към усъвършенстване и разработване на иновационни решения. Компанията предлага цялостна поддръжка на продуктите с марка Valley благодарение на развитата си дилърска мрежа в цял свят.

Свържете се с нас

    -->