fbpx

Система с чистачи за реда Reveal

Монтираните върху секцията чистачи влошават движението й и влияят на изискванията за притискаща сила. Reveal е монтиран върху рамата, като премахва въздействието върху секцията.

Със своето собствено вътрешно опорно колело, Reveal прецизно контролира дълбочината на почистващите дискове, за да се създаде последователно чиста и идеална среда за равномерно поникване.

 

Подходящ за сеитба на боб, рапица, царевица, памук, фъстъци, захарно цвекло и слънчоглед.

img

Предимства

Reveal е монтиран на рамата и така елеминира отрицателните ефекти, които монтираните върху секцията чистачи имат върху движението на секцията и променящите се изисквания за притискащитата сила.

 

Reveal има вътрешно опорно колело, което означава, че дълбочината на почистващите дискове се задава само от почистената почва вместо от растителните остатъци, както е при традиционните почистващи чистачи за секции.

Reveal има независима настройка на натиска и дълбочина на почистващите дискове, което означава, че може да настроите налягането, от което се нуждаете, за да държите вътрешното колело на земята. То елиминира отскачането на Reveal при почистване пред секцията. След това използвайте Т-образната дръжка, за да зададете колко дълбоко да работят дисковете с цел отлично почистване.

Постоянно почистени растителни остатъци

Поддържането на остатъците извън браздата е наложително за постигане на последователно покълване и поникване. За да направите това, е необходим чистач, който може да премахне остатъците от повърхността и да не повлияе на работата на секцията. Традиционните чистачи за редове могат да отскачат по повърхността на почвата, което ги кара да пропуснат някои остатъци, които могат да се окажат в браздата за семена. Това отскачане също причинява отскачане и на секцията, което се отразява негативно на сеитбата.

img

Премахване на въздействието върху секцията

Откакто Reveal е монтиран на рамата, секциите на Вашата сеялка ще работят плавно.  И тъй като Reveal ви позволява да зададете налягане, за да поддържате контакт на вътрешното опорно колело със земята, Reveal също ще работи гладко. Гледайте видеото видеото по-долу.

img

Вижте как работи Reveal:

default-video-image

Регулирайте дълбочината на дисковете за почистване

Reveal ви позволява да зададете дълбочината, на която почистващите дискове са в желания контакт със земята. С тази дръжка за регулиране можете да настроите дисковете по-дълбоко в почвата и растителните остатъци или да ги направите по-плитки. Резултатът е чистач, който работи точно както искате.

img

Всеки показател, който проследяваме, прави разлика – сингулация, разстояние, добър постоянен контакт с почвата – първа секция, всеки път, беше един от двата реда, на които използвахме почистващите чистачи Reveal. И просто знам, че това е така, защото те не са монтирани на секцията.“

Споделя американски фермер, който имаше шанса да тества Reveal на две секции от неговата сеялка заедно с неговите традиционни чистачи за редове, монтирани на секциите.

Свържете се с нас


-->