fbpx

SMART STRIKER-НАЙ-МОДЕРНАТА В СВЕТА ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА ЗА СЕЛЕКТИВНО ПРЪСКАНЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ.

Какво представлява системата?

Системата служи за откриване и третиране на плевели и биомаса в реално време и е съвместима с различни марки и модели пръскачки, като може да бъде инсталирана в последствие.  SmartStriker TM намалява количеството препарати за растителна защита, прилагани в полето, работейки по един от следните три принципа:

img

Предимства

REAL-TIME GREEN ON BROWN
REAL-TIME GREEN ON BROWN

Решението SmartStriker™ GREEN ON BROWN идентифицира плевелите и всички видове растителна покривка върху стърнища, почва и други полета. Тази функция може да се използва както при картографиране, така и в реално време за управление на целенасочено действие. Целта винаги е да се намалят разходите и да се максимизира рентабилността и намали вредното влияние върху околната среда. При третирането на плевели върху стърнища се намалява количеството използван хербицид до 95% .

REAL-TIME GREEN ON GREEN
REAL-TIME GREEN ON GREEN

Решението SmartStriker™ GREEN ON GREEN позволява откриването, локализирането,  идентифицикането и третирането на плевелите във всички полета . Със SmartStriker™ може да контролирате целенасочената борба с плевелите, независимо от използваната техника и да модулирате приложението на препарат според необходимостта. Целта е да се намалят дозите прилаган хербицид и броя на преминаванията и по този начин да се намалят разходите до 85% и негативното въздействие върху околната среда.

REAL-TIME NITROGEN CONTROL
REAL-TIME NITROGEN CONTROL

Решението SmartStriker™ NITROGEN CONTROL се използва за определяне на нуждата от азот при стресирани култури. Работейки в реално време може да извършвате модулация на приложението азот на вашата култура.

Как работи технологията ?

 • Сензор с 3 вградени камери:
 1. RGB камера
 2. IR камера
 3. Хиперспектрална камера
 • Монтаж на всеки 3 метра
 • Изкуствен интелект, управяващ пръскането дюза по дюза на база цвят, форма и текстура на третираните растенията
 • Алгоритъм, който се обучава бързо и се адаптира към условията на полето
img

Съвместимост

 • Самоходни пръскачки
 • Прикачни пръскачки
 • Навесни пръскачки
 • Роботизирани машини

*С и без вградена система PWM широко-импулсна модулация на дюзите

img

Вижте как работи системата

video-image

Свържете се с нас
  Моля приемете условията и политиката за лични данни
  -->