fbpx

Бъдете наясно с нормата си на торене

Нивата на торене могат да варират и да бъдат различни за всеки ред. Обикновените визуални системи не показват на оператора дали съществува нужда от променливо торене  FlowSense измерва нивата за всеки ред и показва инфромацията в кабината

img

Предимства

Бъдете наясно какво се случва
Бъдете наясно какво се случва

Всички искаме да разберем каква е истината за производителността на оборудването ни. Дори и да се представя добре или ако се появи проблем с неясен произход, е важно да сме наясно с това как работи оборудването ни и как да направим необходимата настройка при нужда. Когато стане дума за нива на тора или помпата, пулсацията може да повлияе на нормите на торене и в повечето случаи източникът на проблема е неизвестен.  

FlowSense ви дава информация
FlowSense ви дава информация

FlowSense ви дава информация за количеството тор, нужно за всеки един ред. Тази информация се показва на 20|20 дисплея в кабината. Така вие знаете какви нива се прилагат на всеки ред и винаги можете да реагирате ако се създадат ситуации.

Превключване към контрол
Превключване към контрол

FlowSense измерва какви норми на торене се прилагат за всеки ред. Понякога се създават ситуации, което предпоставя за промяна в системата за корекция.  И ето тук се появява нуждата от vApplyHD. vApplyHD е система за контрол, която включва измерване на потока, контрол на количеството, както и контрол на откоса. Всичко това може да бъде конфигурирано в един модул за секционен контрол ред по ред. Вижте как да разрешите най-честите проблеми при торящите системи. 

Свържете се с нас
    Моля приемете условията и политиката за лични данни
    -->