fbpx

Оборудване за прецизно земеделие

Оборудването за прецизно земеделие от НИК дава възможност на българските фермери да постигнат максимума от своята дейности и да извлекат максимални добиви. С дисплеите за навигация и системите за управления с марка Trimble, земеделските производители постигат висока прецизност на работа и ефективности при всяка една обработка.

Дисплеи за навигация
Дисплеи за навигация

<p style="text-align: left;">Решенията за прецизно земеделие на Trimble дават възможността да се постигнат по-високи добиви с по-малко разходи. Дисплеите за навигация и системите за управление са основна част от прецизните технологии, които помагат на българските земеделци вече над 19 години да оптимизират вложените средства и да повишават ефективността си на работа.</p> <p style="text-align: left;">От средата на 2023 г. НИК е със статут на премиум дилър на Trimble.</p>

Системи за управление
Системи за управление

Със системите за управление от Trimble, Вие може да постигнете намаляване на разходите за материали, работна сила и гори. Управленията ви предоставят възможност за работа с висока точност и прецизност при всяка обработка.

Системи за пръскане
Системи за пръскане

Решенията за прецизно пръскане ви дават възможност да намалите презастъпването и ненужното пръскане на места, където няма плевели, позволявайки ви да опазвате околната среда и да спестявате средства.

Земеделски дронове
Земеделски дронове

<span style="font-weight: 400;">Селскостопанските дронове с марка XAG са конструирани специално за спецификите на земеделските операции. Благодарение на най-новите технологии в тях, дроновоте XAG превръщат пръскането в ефективен процес с оптимизирани разходи.</span>

Автономни земеделски роботи
Автономни земеделски роботи

Селскостопанските дронове с марка XAG са конструирани специално за спецификите на земеделските операции. Благодарение на най-новите технологии в тях, дроновоте XAG превръщат пръскането в ефективен процес с оптимизирани разходи.

Системи за прецизна сеитба Precision Planting
Системи за прецизна сеитба Precision Planting

Системи за прецизна сеитба МС Electronics
Системи за прецизна сеитба МС Electronics

<strong>След 1 година партньорството с италианския бранд МС Electronics Ви представяме няколко нови решения за есенна и пролетна сеитба, с които ще подобрите своите резултати! Съвместими с всеки един бранд сеялки!</strong>

Системи за прецизни обработки
Системи за прецизни обработки

Системи за прецизни обработки, с които ще спестите от средства, суровини и ще постигнете оптимизация на времето за работа на полето!

Kорекции на сигнала
Kорекции на сигнала

Метео станции
Метео станции

Метеорологичните станции iMetos на Pessl Instruments представляват безжични соларни системи, които според нуждите се оборудват с необходимите сензори за наблюдение на климатични и почвени характеристики като температура и влажност на почвата, електропроводимост и PH.

Ръчни GPS устройства
Ръчни GPS устройства

Trimble е лидер на пазара за иновативни GPS решения. Съчетавайки своя богат опит в сферата на GPS проследяването и модерните технологии, Trimble е се е превърнал в синоним на висока ефективност, водеща до отлична възвръщаемост.

Други
Други

С технологиите от Trimble може да работите с подходящото ниво на точност на сигнала, независимо какъв е мащаба на дейността Ви или къде се намирате.

-->