fbpx

Резервни части Kverneland

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почвиОригинални резервни части за Вашата сеялка, торачка, брана, култиватор, плуг, балираща машина, косачка или пръскачка.
Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почвиПремиум обслужване с одобрени от производителя резервни части.
Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почвиДоверете се на сервиза на НИК и изберете монтаж от наш сервизен специалист.

Запазете машините си в топ форма, за да ви служат по-добре в кампания!

 

Изберете оригинални резервни части за Вашия инвентар Kverneland и подсигуретесвоята безпроблемна работа!

  • Плужни тела, лемежи, шила, стълбци и отметателни дъски за вашият плуг!
  • Части за сеещите апарати, притъпкващи колела, ремъци и други резервни части за вашата сеялка!
  • Дискове и чистачи за култиватори и брани !
  • Лопатки, редуктори и други резервни части за торачки!
  • Резервни части за балиращи машини, фолиращи машини и косачки!

 

Прецизната сеитба и прецизното торене ви дават най-много, тогава когато сте обърнали необходимото внимание на вашия инвентар преди сезона!

img
Kverneland
Kverneland

Основана през 1879г. Квернеланд Груп е водеща международна компания, занимаваща се с разработката, производството и дистрибуцията на земеделска техника, инвентари и услуги. Силният фокус върху развойната дейност и производството позволяват на компанията да предлага широка гама с изключително високо качество. Продуктите на марката са с изцяло професионална насоченост. Те включват техника за почвообработка и култивиране, сеитба, машини за фураж и балиране, оборудване за грижа за посевите в частност пръскачки и торачки, както и интелигентни решения за управлението на инвентарите чрез ISO комуникация, която навлиза усилено през последните няколко години в сектора.

video-image

Свържете се с нас

    -->