fbpx
Flowers

Резервни части

Доверявайки се на НИК за резервните части на Вашия инвентар или самоходна
машина, Вие се доверявате не само на опитния сервизен екип на компанията, но и
на екип от специалисти в следпродажбеното обслужване с дългогодишен опит.

video-image

Резервни части за водещи брандове селскостопанска техника и оборудване

Yetter

Yetter

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Резервни части за Вашата сеялка, адаптер или хедер.
Yetter
Startec

Startec

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Оригинални резервни части за Вашата торовнасяща система!

Startec
Kverneland

Kverneland

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почвиОригинални резервни части за Вашата сеялка, торачка, брана, култиватор, плуг, балировачка, косачка или пръскачка!

Kverneland
Berthoud

Berthoud

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Оригинални резервни части за Вашата щанга, шаси или ходова част

Berthoud
Arag

Arag

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Качествени дюзи и компоненти за Вашата пръскачка от Arag!

Arag
Agrotop

Agrotop

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Дюзи, дюзодържачи и удължени дюзи!

Agrotop
NOZAL

NOZAL

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Оригинални резервни части за Вашата пръскачка от NOZAL!

NOZAL
ALBUZ

ALBUZ

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Оригинални резервни части за Вашата пръскачка от ALBUZ!

ALBUZ
HYPRO-PENTAIR

HYPRO-PENTAIR

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почви Оригинални резервни части за Вашата пръскачка от HYPRO-PENTAIR!

HYPRO-PENTAIR
MC Electronics

MC Electronics

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почвиПроизводител на системи за мониторинг потока на семената

MC Electronics
TeeJet Technologies

TeeJet Technologies

Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почвиКачествени решения за пръскане
Прилагане на малки поливни норми, спомагайки за елиминиране на оттока при напояване на определени почвиДюзи и електрически системи за управление на пръскането

TeeJet Technologies
Agrisem

Agrisem

Agrisem
NORAC

NORAC

NORAC
Harvest International

Harvest International

Harvest International
Precision Planting

Precision Planting

Precision Planting
BANJO

BANJO

BANJO
COMET

COMET

COMET
Casella

Casella

Casella

Масла и филтри

Поръчайте масла и филтри за Вашата самоходна пръскачка Berthoud и получете най-доброто обслужване и гаранция за качество.

image

Попитайте за Вашата отстъпка от сервизно обслужване към поръчаните от Вас резервни части

Телефон за връзка с отдел Резервни части: 0887002003

Търговски представител Северозападна България и Северна централна България - 089 709 7123

Търговски представител Североизточна България - 089 459 1090

Търговски представител Южна България - 089 995 2220

image

Склад

Компанията разполага с един основен склад в с. Изгрев, обл. Шумен и няколко по-малки спомагателни складови центъра в София и Плевен.

Основният склад за резервни части е с площ от 360 кв.м., като разполага с последно поколоние софтуерна система за управление на складови наличности и автоматизация на събирането на заявки чрез роботизиран мотокар с RFID четец, което позволява по-бърз работен процес и по-точно издаване на поръчките към клиентите. Тъй като знаем, че на полето няма почивен ден, нашите складове работят с удължено работно време по време на сезон, 7 дни в седмицата, което позволява реагиране и при извънредни ситуации в почивните дни.

Как най-лесно да поръчаме резервни части?

При поръчката на резервни части за вашата самоходна машина или инвентар времето е от ключово значение! За да получите най-бързо и най-добрата цена е от полза, ако знаете какво точно търсите. Нашите съвети:

Запишете си точния модел на машината и годината на производство

Направете снимка на табелата на машината/инвентара

Провете дали по старата част има артикулен номер на производителя

Свържете се с нашия отдел Резервни части за най-добрата цена. Направи запитване

Сервизно обслужване

7 дни в седмицата Нашият сервизен екип е на полето или във Вашите бази и оказва съдействие на стотици фермери месечно! „ С оригинални резервни части и монтаж от сертифициран сервизен техник, Вие си гарантирате безпроблемна работа на машините на полето и по-малко принудителни спирания по време на кампания!“ – Христо Авджиев, Мениджър Следпродажбено обслужване. Вижте повече за услугите, които сервизните специалисти на НИК извършват.

icon

Христо Авджиев

Мениджър резервни части

Заявка за сервиз

Направете запитване
-->