fbpx
Flowers

Сервиз

Сервизният екип на НИК е тази част от компанията, която кара новите технологиите да работят за Вас и да Ви помагат да бъдете по-успешни на полето!

Нашите сервизни специалисти притежават

Опит
Опит
Съпричастност
Съпричастност
Бързина
Бързина
Специализрана техника
Специализрана техника
Тясна специализация
Тясна специализация
Екипен дух
Екипен дух

Защо да се доверите на НИК при избора на своята нова машина, инвентар или оборудване за прецизно земеделие?

Защото може да разчитате на нашия сервизен екип 7 дни в седмицата! Те ще Ви помогнат при първоначалната инсталация, сервизирането и следпродажбеното обслужване и ще бъдат на Ваше разположение по време на всяка кампания. Дори когато са далеч от Вас, ние можем да ви предложим редица начини за дистанционно свързване с Вашите навигационни дисплеи и инвентари, за диагностика и отдалечено решаване на казуси.

Персонален сервизен техник

Персонален сервизен техник

С покупката на инвентар и обордуване от нас Вие получавате персонален сервизен техник, който ще се запознае в детайли с машините във Вашия автопарк, за да може да е до вас, когато имате нужда от него!

Разгледайте

Свържи се с нас

Сервизният екип на НИК, както всяко друго звено в компанията, се развива и разраства динамично. Постоянно следим иновациите във всички области на земеделието, за да можем да Ви съдействаме с информация и консултация във всеки един момент.

icon

Николай Николов

Технически директор

  • icon
  • icon
icon

Винаги близо до вас

При нужда от допълнителна информация за закупената от вас машина не се колебайте да се свържете с най-близкия до вас представител на НИК ! 

Заявка за сервиз

Направете запитване
-->