fbpx
Flowers

Кои сме ние?

НИК е международна група от компании с над 22 години опит в прецизното земеделие.

С времето фокусът към технологиите за прецизно земеделие остана непроменен, като развиваме портфолиото си с продукти и услуги с насоченост към дигитализация на земеделието и
интелигентните инвентари.

Ние вярваме, че фермерите избират НИК за свой партньор, защото им предлагаме цялостни решения от софтуер и хардуер, с които те достигат своята цел, а именно – да подобрят ефективността на тяхната работа.

Компанията оперира на българския и румънския пазар, предоставяйки професионално обслужване, знания и умения с екип от над 200 служители.

Повече за групата компании НИК

brand logo brand logo brand logo
video-image

icon

С какво се занимаваме?

От самото създаване ние имаме за цел да бъдем в помощ на нашите клиенти, като им предлагаме продукти и услуги, които ги правят по-печеливши в своята дейност.

Светът, в който живеем се променя бързо и предлага все по-нови и ефективни начини да се извърши дадена селскостопанска операция. Ние искаме да улесним земеделските производители като им предложим решения на конкретни техни проблеми, давайки им конкурентно предимство като увеличаваме продуктивността на работата в стопанството. Прецизното земеделие е нашата най-силна страна, а дигиталните технологии в агросектора са нашата страст. Дигитализирането на земеделските стопанства е мисия, която успешно изпълняваме вече няколко години.

Най-успешните ни собствени проекти в сферата на дигиталното земеделие:

icon icon icon icon

Нашите постижения

Награда FORBES Business Awards за Компания на годината в сектор Селско стопанство! Първата компания от сектора, която получава това отличие!

Пет поредни години сме удостоени с честта да получаваме Trimble Award за развитие и популяризиране на прецизното земеделие в България.

Две години по ред получаваме награди от в. Български фермер за Принос в дигитализацията на земеделието в България и Агроиноватор, както и редица други институции в сектора като в Земеделска техника и Международната селскостопанска изложба АГРА.

Клиентите за нас

Партньори

Към днешна дата в портфолиото ни влизат едни от световните лидери в производството на GPS
оборудване, напоителни системи за селскостопанския сектор, самоходни машини и
селскостопански инвентар.

-->